13.06.2022

TDV'den ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes

Balıkesir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Balıkesir Şubesi iş birliğinde ihtiyaç sahibi aileler yararına hayır kermesi düzenlendi.

TDV Balıkesir Şubesi Kadın Kolları organizesinde gerçekleştirilen kermesin açılışında konuşan İl Müftü yardımcısı Hatice Geçgelen, "TDV Balıkesir Şubesi Kadın Kolları olarak, hayırsever halkımızın desteğiyle, her zaman ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu yılın başından bu yana yüzlerce yetimin, ihtiyaç sahibi ailenin ve burs ihtiyacı olan öğrencinin gönüllerine dokunmaya çalıştık. Yeni yuva kuran genç kardeşlerimize hem nakdi hem de ev eşyası yardımında bulunduk. Yine “Hayata Başlarken" projesi kapsamında evlilik aşamasında olan genç kızlarımıza “Çeyiz Bohçası” ve yeni bebek sahibi olan annelere “Bebek Bohçası” ulaştırdık. Bu kermesten elde edilecek olan geliri de aynı şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Kermese kaktı sunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.