26.08.2022

Yaz Kur'an Kursu Piknik Tadında Tamamlandı

Balıkesir Karesi İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hafız Mehmet Arabacıoğlu Camii bahçesinde "Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı" düzenlendi.

Balıkesir Karesi İlçesi Hafız Mehmet Arabacıoğlu Camii Yaz Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından organize edilen “Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı” Camii bahçesinde öğrencilerin piknik tadında yaptığı kahvaltı ile gerçekleşti.

Programa katılan Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, Öğrencileri ve Öğreticileri tebrik etti.

Öğrencilerle bir müddet sohbet eden Müftü Sürgeç, Yaz Kur’an Kurslarının öneminden, milli ve manevi değerleri öğrenmenin gerekliliğinden bahsetti.

Müftü Sürgeç; “Yaz tatili boyunca Kur’an-ı Kerim’i, dini bilgi ve manevi değerlerimizi öğrenme gayretinizden dolayı sizleri ve velilerinizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki yaz tekrar görüşmek dileğiyle sizleri Allah’a emanet ediyoruz” şeklinde konuştu.