08.05.2023

Gençler umreye uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı, illerdeki gençlik çalışmalarına katılan üniversite öğrencilerini umreye gönderiyor.

Bu kapsamda Balıkesir’den umreye gönderilecek üniversite öğrencileri, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Umreye gidecek öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Celal Sürgeç, umre ziyareti ve ibadetlerinde dikkat edilmesi gereken hususlara dair bilgi verdi.

Müftü Sürgeç, "Bugün eğer sizlere umre yolculuğu kapısı açıldıysa bu sizlerin Diyanet Gençlik hizmetlerinde gösterdiğiniz teveccühün neticesinde gerçekleşen Allah'ın bir ikramıdır. Bundan sonraki süreçte de Diyanetimizin Gençlik hizmetlerine devam etmenizi ve çalışmalarımıza omuz vererek gücünüz nispetinde faaliyetlerimize destek olmanızı temenni ediyoruz." dedi.

Umreye gidecek olan gençler, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.