18.05.2024

Balıkesirli hacı adayları dualarla uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Balıkesir’den yola çıkan hac kafilesi, yatsı namazı sonrası dualarla uğurlandı.
Kur’an-ı Kerim, tekbir, telbiye ve ilahilerin okunduğu uğurlama töreninde konuşan İl Müftümüz Hasan Hayri Yaşar, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileğinde bulunarak: "Ülkemize ve İslâm âlemine dua etmeyi sakın unutmayın, dualarınız makbul olsun, kutsal beldelerde Allah’ın rızasını kazanmayı, Hz. Peygamber’i (s.a.v) selamlamayı, tekrar sevdiklerinizle buluşmayı Rabbim hepinize nasip eylesin” temennisinde bulundu.
Hacı adayları, İl Müftümüzün yaptığı duanın ardından kutsal beldelere doğru yola çıktı.
Uğurlama programına görevliler, müftülük personeli ve hacı adaylarının yakınları katıldı.