24.05.2024

Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım ve Teşvik Toplantısı gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonuna ve yaz Kur’an Kurslarına katılımın arttırılması amacıyla, il ve ilçe müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da destek veriyor.
Bu kapsamda Balıkesir İl Müftülüğü ile TDV Balıkesir Şubesi ev sahipliğinde "2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım ve Teşvik Toplantısı" gerçekleştirildi.
Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından İl Müftümüz Hasan Hayri Yaşar’ın Açış Konuşmasını yaptığı programa Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman konuşmacı olarak katıldı.