21.12.2018

İL MÜFTÜMÜZDEN KEPSUT İLÇEMİZE ZİYARET

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İlçe ziyaretlerinde Kur’an Kurslarını da ziyaret ederek yöneticilerden Kur’an Kursu ve öğrenciler hakkında bilgi alıyor.

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, eğitim ve öğretime devam eden Kepsut İlçesi Merkez Kız Kur’an Kursu ile 4-6 yaş grubu Kur’an kursunu ziyaret ederek kurslarımızdaki eğitim-öğretimi  yerinde inceledi. Kursiyerlerle birebir ilgilenen Müftümüz, gerek öğreticilerimizden gerekse öğrencilerimizden  gelen dilek ve temennileri dinledi.

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN; “Noksanlıklarımız olmakla beraber Kur’an kurslarımızdaki eğitim ve öğretimin genel itibari ile memnunuiyet verici olduğunu gördüm, ancak yeterli değil. Daha çok çalışmalıyız. Daha  gayretli ve samimi olmalıyız. Zira insan eğitimi hata kabul etmez. Bu gün bizler milletimizin umuduyuz. Sönersek millet söner. Hiç şüphe yok ki gelecek maddî ve manevî iyi yetişmiş nesiller tarafından imar edilecektir. Ziyaretimde görevli arkadaşlarımızdan gelen dilek ve temennileri aldım. Gerçekleşmesi için ne yapılması gerekirse yapacagız inşaallah. Bu vesile ile  üstün gayret ve samimiyetlerine şahit olduğum Müftü bey hocalarımız başta olmak üzere değerli öğreticilerimize, saygı değer velilerimize hepsinden önemlisi gençlerimize çok ama çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Program, öğrencilerle yenilen öğle yemeği ile sona erdi.