04.04.2019

GENÇLERİN DİLİNDEN HZ.PEYGAMBER (SAV)

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2018 yılı "Mevlidi Nebi" Haftası ana teması "Hz.Peygamber ve Gençlik" olarak belirlenmişti.

İlgili tema ve Başkanlığımızın "Gençliğe Değer" Projesi kapsamında İl Müftülüğümüz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde Lise öğrencilerimiz tarafından sunumların gerçekleştirildiği "Hz.Peygamberin Gençlerle, Ailesiyle, Akrabalarla ve Engellilerle İletişimi" konulu bir panel düzenlendi.

03.04.2019 tarihinde Salih Tozan Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen panelde sunumlarını yapan lise öğrencilerimizin performansı izleyicilerden büyük takdir topladı.

Panel sonunda öğrencilerimiz İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.