30.10.2019

İL MÜFTÜMÜZ SINDIRGI’DA TAZİYE ZİYARETİNDE

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Sındırgı İlçesinde taziye ziyaretinde bulundu.

Topcan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 25 günlük servisli 5. turuna katılan ve umre ibadetinin henüz ikinci gününde, Medine-i Münevvere ’de geçirdiği trafik kazası sonucu Rahmet-i Rahman’a kavuşan değerli büyüğümüz Süleyman Eryılmaz’ın Sındırgı’daki evine gitti.

Sındırgı İlçe Müftümüz Sedat ÇAKAR’ın eşlik ettiği ziyarette, Merhum Süleyman Eryılmaz’ın evlatlarına taziyede bulunan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, definle ilgili iş ve işlemlerin Başkanlığımız tarafından yakinen takip edildiğini, görevli arkadaşların yapılması gerekenleri zamanında yaptıklarını, cenazenin Baki mezarlığında defninin yapıldığını, özel eşyaların ise kargo yolu ile gelip teslimatının yapılacağını ifade etti.

Merhum Süleyman Eryılmaz’a Allah’tan rahmet, geride kalan evlatlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennetler olsun İnşallah…