25.12.2019

ALNI SECDELİ BİR EVLAT, SADECE ANA BABA İÇİN DEĞİL TOPLUM İÇİN DE BİR NİMETTİR

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, sabah namazı buluşmaları nedeni ile Havran İlçemizdeydi.

Havran İlçesi Merkez Koca Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, namaz ve akabinde yapılan tesbihatla devam etti. İlahilerin de okunduğu programda İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN bir konuşma yaptı. Konuşmasında: ”Çocuk eğitimi ana rahminden başlar. Alnı secdeli, dili dualı bir evlat sadece ana baba için değil toplum için de bir nimettir. Dünya ateşlerinde yanmasına razı olamadığımız çocuklarımızı öteki dünya ateşlerine teslim etmemeliyiz. Gelin hep beraber çocuklarımızın ellerinden tutalım. Kötüden ve kötülüklerden uzak durmalarını sağlayalım.” Dedi.

Program İl Müftümüzün duaları ile son bulurken, namaz çıkışı cemaate çorba ikramında bulunuldu.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, program sonrası Çamdibi Kur’an Kursu ile inşaatı devam eden Karşıyaka Camii’nde incelemelerde bulundu.  İlçe Müftülüğünü de ziyaret eden İl Müftümüz, burada İlçe Müftülüğünün çalışmaları hakkında İlçe Müftümüzden bilgiler aldı.İl Müftümüz çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftümüze teşekkür etti.