10.09.2019

HUZURLU AİLE, GÜÇLÜ TOPLUM, GÜVENLİ GELECEK

Diyanet İşleri Başkanlığımız Kur'an ve Sünnet eksenli, sahih dini bilgi çerçevesinde ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi konularında çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Bu bağlamda yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerleri aktarmak ve kazanımlar sağlamak amacıyla "Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek" projesi kapsamında, Bandırma Müftülüğümüz Aile Dini Rehberlik Büromuz "Evliliğe İlk Adım" seminerleri yapılması planlanmaktadır.

Seminerler, nişanlı ve yeni evli çiftlere yönelik olarak haftada iki seminer olmak üzere dört hafta sürecek, program sonunda çiftlere katılım belgesi verilecektir.

Programa katılmak isteyenlerin Bandırma Müftülüğümüze müracaat etmesi yeterli olacaktır.