09.10.2018

Ankaralı Hafızlardan Kur’an Ziyafeti ve Sabah Namazı Buluşması.

01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Haydarçavuş camiinde düzenlenen Kur’an Ziyafeti programı ve Sabah Namazı Buluşması Etkinliğine halkımızın teveccühü büyük oldu.

Ankara Maltepe Camii İmam-Hatibi Mustafa DEMİR, Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Mansur SAĞIR, Kocatepe Camii Müezzin Kayyımı Furkan TIRAŞÇI ve DMO Camii İmam Hatibi Mustafa AKBAŞ’ın misafir okuyucu olarak yer aldıkları programda İlçemiz Bentbaşı Camii Müezzin Kayyımı Fikret MEZ de eşlik etti. Hafızlarımızın seslerinden ayrı ayrı Kuran tilaveti dinleyen vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getirdiler.

Müftülüğümüzün Çınarlı Şevkiye Camii İmam-Hatibi Basri TEMEL liderliğinde ve Dersaadet Camii İmam-Hatibi Kadir Birol DINGAZ, Sunullah Camii İmam Hatibi Ali ŞENER, Dere Camii İmam Hatibi İrfan ÇOLAK, Bentbaşı Camii Müezzin Kayyımı Fikret MEZ ve Haydarçavuş Camii Müezzin Kayyımı Mustafa BİLİR’den oluşan korosunun ilahilerle süsledikleri program sonunda Prof.Dr. Nevzat AŞIK’ın sohbetiyle sona erdi.

Pazar günü sabah namazını müteakip zikir ve hadis sohbetiyle devam eden programlar sonunda vatandaşlarımıza Büyükşehir Belediyemiz tarafından çorba ikramında bulunuldu.