28.12.2023

'Kitap Oku-Yorum'' Projesi Aralık Ayı Müzakereleri Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın Din görevlilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, yürütülen din hizmetlerinin niteliğini artırmak amacıyla başlattığı “Kitap Okuyorum Projesinin" son müzakereleri Aralık ayında yapıldı☑️

Bu kapsamda İlçe Müftümüz Dr Abdulhamid Pehlivan'ın, İlçe Vaizi Emrullah Sayar'ın, Murakıp Osman Tuğrul Bodur'un ve Din Hizmetleri Uzmanları Mümin Çöpür ve Halil Sarı'nın moderatörlüğünde Aksakal Mah Merkez Camii, Dutliman Mah. Camii ve Merkez Levent Mahallesi, Yeni Tünel Camii, HaydarÇavuş Camii, Paşakonak Müftülük Sitesi Camiine yakın yerlerde görev yapan Din Gönüllülerimiz ile bir araya gelinerek, ilgili makale ve Kasım ayı "Diyanet Aylık Dergisinin" müzakereleri yapıldı.