15.01.2024

ŞEHiTLERİMiZ İÇİN SABAH NAMAZINDA BULUŞTUK

Bandırma Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Sabah Namazı Buluşmasına' vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yoğun katılımın olduğu programa çevre camilerde görev yapan din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Haydar Çavuş Camii Görevlileri Fikret Mez, Rıdvan Çelik, Ramazan Çakmak, Burak Yıldırım tarafından Kur'an ı Kerim okunup tesbihat yapıldı.Tekke Ali Rıza el Bezzaz Kur'an kursunda hafızlık yapan öğrenciler Görevlimiz Muhammed Suvaroğlunun yönetiminde ilahi seslendirdiler.

İlçe Vaizi Emrullah Sayar tarafından "Şehadet" konulu sohbet yapıldı. Sohbetin ardından Din Hizmetleri Uzmanı Mümin Çöpür tarafından Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için dualar edildi.

Namaz sonrası cemaate çorba ikram edildi.