08.04.2021

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN TANIŞMA TOPLANTISI

İlçemizde yeni göreve başlayan Müftümüz Mehmet Tüfekçioğlu mesai arkadaşlarımızla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
Saat 10.00'da Piri Reis camiinde İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım'larla bir araya gelen İlçe Müftümüz, saat 14.00'te de Kur'an Kursu Öğreticileriyle Müftülük toplantı salonunda bir toplantı yaptı.
Kur'an-ı Kerim okunarak başlanan toplantıda kendisini tanıtan ve hassasiyetlerini dile getiren İlçe Müftümüz, Yüce Dinimiz İslam'a, milletimize, kurumumuza ve devletimize karşı üzerimizdeki sorumluluklara riayet etmemiz gerektiğini belirtti.
Ramazan hazırlıklarının gözden geçirilmesini talep eden İlçe Müftü Müftümüz, cami ve görev mahallerinin temizlik-bakım vb. ihtiyaçlarının ihmal edilmemesini de hatırlattı. İlçe Müftümüz camilerin güzelliğinin ibadet şevkimizi artıracağını ifade etti.
Resmi yazıların ve duyuruların tebliğinin ardından dilek, temenni ve istişarelerle toplantı sona erdi.