13.10.2022

KAHVALTI PROGRAMI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programına İl Müftümüz Celal SÜRGEÇ ve kurum amirleri iştirak etti.

Programa Savaştepe Müftülüğü Din Görevlilerimiz de katılım gösterdi.

İl Müftümüz Celal SÜRGEÇ'in konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Murat SUSAM günün anlam ve önemine binaen konuşmasını gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmalarda din görevlilerinin toplumda önemli bir rolünün olduğu, etnik ve dini farklılıklara rağmen insana saygı temasının dinimizce önemliliğine dikkat çekildi. Birlik ve beraberlik duygularının toplum refahı ve dostluğunda dini değerlerin kaynaştırıcı bir etkiye sahip olduğu vurgusu yapıldı. Toplum örnekliği ve öğretme eyleminde din görevlisinin önemli bir fonksiyonu olduğu ifade edildi.

Kurum amirleri ve personeller ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.