07.02.2023

Diyanet Genç Ofis Açılışı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın gençlere yönelik rehberlik faaliyetlerini yürütmek üzere İlçemiz Müftülüğü bünyesinde 2021 yılı Eylül ayında ilçemizde faaliyetine başlayan “Diyanet Genç Ofis” Susurluk Çarşı Camii altında tefriş edilen yeni yerinde Kaymakam Muammer KÖKEN, kurum amirlerimiz, Muhtarlarımız  ve vatandaşlarımızın katılımıyla 26.01.2023 Perşembe günü hizmete açıldı.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasında  İlçe Müftü Vekili Muhammet Alan genç ofis faaliyetleri hakkında bilgi verilerek ofisin açılışında katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Diyanet Gençlik İlçe koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Recai Çolak tarafından gençlik faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirildi.

Kaymakam Muammer KÖKEN konuşmalarında günümüzde gençlerimize yönelik rehberlik faaliyetlerinin öneminden, gençliğimize sahip çıkılmasının gerekliliğinden ve sosyal hayatta yaşadığımız bir çok sıkıntı ve problemlerin gençlerle yeterince ilgilenemediğinden ve bu mekanlarda sunulan imkanların iyi şekilde değerlendirilmesinin, dini, milli ve insani değerlerimizin  gençlerimize aktarılmasının önemini anlatarak vatandaşlarımızdan ofise gelen gençlere destek olmalarını istedi.

Program Müftülüğümüz Murakıbı Mahmut Hakkı AKLAN’ın yaptığı dua ve açılışa katılan misafirlere ofis mekanının gezdirilerek tanıtımı ile sona erdi.