08.03.2024

MART AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

Mart ayı mutat toplantısı, ilçe müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi. İlçe kaymakamımız Mehmet Halis AYDIN’ın da katılım gösterdiği aylık toplantımızda, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde yapılması gereken faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, emekliye ayrılan Şaban FİDAN ve Ahmet ÖZTÜRK hocalarımıza ilçe kaymakamımız tarafından plaket takdim edilerek yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Yeni göreve başlayan hocalarımızın da Bekirler, Çekirdekli, İlyaslar, Değirmenli mahallelerinde göreve başlamaları vesilesiyle tanıtımları yapıldı. Bu tanıtım ve toplantı gündem maddelerinin değerlendirmeleri ilçe müftümüz Mustafa KORKMAZ tarafından gerçekleştirildi.Toplantının hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyoruz.