21.09.2023

Bigadiç İlçe Müftülüğü'nün Eylül Ayı Toplantısı Düzenlendi.

Bigadiç İlçe Müftüsü Mustafa Korkmaz başkanlığında, ilçe müftülük personeli ve imam hatiplerin katılımıyla Eylül Ayı Toplantısı düzenlendi.
Toplantı, Dereçerkez İmam Hatibi Ömer SEÇGİN'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen güncel konu ve meseleler değerlendirildi.
Toplantıda, 26 Eylül'de idrak edilecek olan Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda ayrıca, emekli olan Karabahçe Mahallesi İmam Hatibi Zeki BURUNSUZOĞLU'na ilçe müftümüz sayın Mustafa KORKMAZ tarafından plaket takdim edildi. Yeni göreve başlayan ilçe müftülüğü Murakıbı Ercan ÜSTÜN de toplantıda bir konuşma yaptı.
Cenab-ı Hak bu toplantının hayırlara vesile olmasını nasip etsin.