08.03.2021

İLÇE MÜFTÜMÜZ

İlçe Müftüsü

Hasan CANLI

1973 yılında Balıkesir İli Dursunbey İlçesi Adaören Mahallesinde dünyaya geldi.İlköğretimini Adaören mahallesinde, İmam Hatip Lisesi Eğitiminin ilk 4 yılını Dursunbey İmam Hatip Lisesi'nde son 3 yılını Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, İlahiyat Eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamlamıştır.2009 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde İhtisas Eğitimini tamamlamıştır.Arapça ve Fransızca bilmektedir.

2002 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında İmam Hatip olarak Dursunbey de göreve başlayan Hasan CANLI 11.04.2014 tarihine kadar İmam Hatip ve Müezzin Kayyım olarak yurtiçi ve yurtdışı çeşitli görevlerde bulunmuştur.

11.04.2014 yurtdışı dönüşü sırasıyla Kilis Polateli İlçe Müftüsü, Denizli Kale İlçe Müftüsü, Denizli İl Müftü Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.

08.03.2021 tarihinde Karesi İlçe Müftüsü olarak göreve başlayan  Hasan CANLI  evli ve 2 çocuk babasıdır.