06.04.2021

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI YARIŞMALARI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından  2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle erkek din görevlileri arasında ''Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma'' ile kadın din görevlileri arasında ''XII. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma'' yarışmaları planlanmıştı.

İlçe Müftülüğümüz tarafından kadın din görevlileri arasında yapılması planlanan yarışmalara başvuru olmamış, erkek din görevlileri arasında ise bugün saat 14:00 'te İlçe Müftülüğümüz toplantı salonunda ''XVII. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma'' yarışmaları yapılmıştır.

Yarışmaya katılan ve başarılı olan hocalarımızı tebrik eder, yarışmanın İl aşamasında İlçemizi ve İlçe Müftülüğümüzü temsil edecek olan hocalarımıza başarılar dileriz.