19.09.2023

MEHMETÇİK CAMİİ 4-6 YAŞ GRUBU KURAN KURSU HİZMETE AÇILMIŞTIR.

MEHMETÇİK CAMİİ 4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU

Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretimi yanında, milli birlik ve beraberlik bilincinin geliştirilmesi, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendirilmesi, vatan, millet, bayrak, şehitlik, gazilik gibi milli ve manevi değerlerin özümsetilmesi, bir arada yaşama ve sorumluluk bilincinin geliştirilmesi gibi toplumdan gelen talepler doğrultusunda "Değerler Eğitimini" esas alan İlçemiz Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu kurslarımıza bir yenisini daha ekledik.Böylelikle İlçe Müftülüğümüze bağlı 11 adet 4-6 yaş Kur'an Kursumuza ait 22 adet sınıf oluşmuş oldu.Mehmetçik Camii 4-6 yaş grubu kursumuz, eğitim öğretime başlamıştır.Kursumuzun hayırlı olmasını ve hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ederiz.